Statistiche web
Logo Lago di Garda Camping
DA

Servicecenter

Assistance

Camping ved Gardasøen
ServicecenterAssistance

Hvad har du brug for?

Min profil Rejseopslagstavle

Foretag en Reservation

Refundering og Afbestilling

Betaling

FAQ

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag tilbud

Få information og eksklusive tilbud med et enkelt klik!

Gå tilbage

Min profil Rejseopslagstavle

Opret en profil

Klik på knappen "Login" i menuen øverst til højre på siden og følg instruktionerne for at oprette en ny konto ved at indtaste dit navn, efternavn og e-mailadresse. Du skal oprette en ny adgangskode for at få adgang til dit reserverede område, når du vil. Alternativt kan du vælge at logge ind via din Facebook-profil eller din Google-konto.

Rediger profil

Inde i dit personlige område skal du klikke på den blå knap til højre for at få adgang til profilsektionen. Du kan til enhver tid ændre dine personlige oplysninger, din adgangskode eller din e-mailadresse.

Slet rejseopslagstavle

Få adgang til det reserverede område, hvor rejseprofilen, du har oprettet, vises. For at annullere den skal du klikke på de tre prikker nederst til højre i boksen, vælge "Slet rejseopslagstavle" og bekræfte dit valg. Denne handling er ikke reversibel.

Sådan fungerer Rejseopslagstavlen

Rejseopslagstavler giver dig mulighed for at gemme oplevelser og overnatningssteder, der interesserer dig. Find ud af, hvordan du bedst bruger dette værktøj via linket nedenfor.

Gem dine foretrukne

Hvordan fungerer rejseopslagstavlen

Gå tilbage
Gå tilbage

FAQ

Work in progress
Gå tilbage
Gå tilbage

Foretag en reservation

Ved online reservationen på portalen, har du mulighed for at sammenligne overnatningstilbud for alle Lagodigardacampings feriesteder.

Hvis den ferieløsning du har valgt er tilgængelig, kommer knappen "BOOK" frem og ved at udfylde formularen med alle de ønskede data vil du kunne gennemføre bookingen.

Er den feriebolig, du har valgt, derimod ikke umiddelbart tilgængelig, kan du fortsætte ved at sende en forespørgsel ved at bruge knappen "ANMODNING". Campingpladsen vil svare dig med at bekræfte tilgængelighed eller ej, eller foreslå alternative løsninger.

Gå tilbage
Gå tilbage

Refundering og annullering

Afbestillingsbetingelserne er forskellige for hver campingplads.

Når du udfylder reservations- eller anmodningsformularen, kan du orientere dig om afbestillingspolitikken for det valgte feriested.

Gå tilbage
Gå tilbage

Betaling

Ved reservationen vil du blive bedt om et depositum, som kan betales med kreditkort eller ved bankoverførsel.

I nogle ekstraordinære tilfælde, såsom for last minute bestillinger, kan reservationsbekræftelsen også finde sted uden anmodning om depositum.

Reservationen repræsenterer en direkte transaktion mellem brugeren og den valgte campingplads.

Restbeløbet for reservationen betales direkte på tidspunktet for ferien, ved indtjekning eller ved udtjekning.

Just Lake a Dream!
Logo Lago di Garda Camping
Just Lake a Dream!
Camping ved Gardasøen

Hvordan virker det

Om os

Ressourcer og regler

Vores partnere

Media Kit

Abonner på vores
nyhedsbrev
Prøv vores Travel Board!Gem dine favoritter og se dem når du vil.
Abonner på vores
nyhedsbrev
Prøv vores Travel Board!Gem dine favoritter og se dem når du vil.
© 2024 LagodiGardaCamping S.r.l -

Cookie

Privacy

- Cap. sociale 20.000 - REA VR: 389497
Dansk (DA)
© 2024 LagodiGardaCamping S.r.l -

Cookie

Privacy

- Cap. sociale 20.000 - REA VR: 389497
Dansk (DA)